Jump to content

Recommended Posts

I'm having issues where my account says I need to verify it still.. I was able to get logged into the server with my information I created and took the quiz just fine and I created my character

I happened to sign out of my account on the website and clicked the link in the 2nd picture that says https://panel.eclipse-rp.net/public/unsubscribe

I no longer get the emails to verify my account. I would like this completely removed from my account because it is not working correctly and I don't even use Google Authenticator 

Also, I have recently completed the Quiz and everything else. I wanted to know how long it takes to get approved and start playing? I stream on twitch and I stream Wednesday - Friday I wanted to be able to get approved so I can start streaming on the server as soon as possible. 

Thank you to anyone that helps me with this situation!

 

f26bf430e5138a0a9e7a7e2e35e7b130.png

d7d510b4222836975feb4be03c233724.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just another note, I have already clicked HERE before and on other emails I have got from this email address. 

Here is the list of the things that I have been able to complete:

1. Create account

2. Login using information created

3. Quiz Taken and passed

4. 2nd Quiz Taken and submitted 

5. Character Created

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update- I now can not log into Eclipse RP on the Rage Client.. it wants me to "Verify my location" it then says I should receive an email. I do not get any emails. I have no clue what to do now... I really need an admin or something this is getting out of hand..

8956fc2ef833e365bed9fe94ed766373.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is insane. I've never had this much trouble in my life trying to authenticate an account... It's even happening in the discord with the EclipseRP bot.. I am 100% not getting any emails or anything to proceed. I'm at the point of giving up.

77228c739c8349ac5b4a0de2c90d562c.png

649a7c56bfc2e1c29ac50e2314528e62.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind, I requested a refund for the money I spent already on the server and I'm going elsewhere. Can't believe an admin can't take 5 mins to take a look at a post that has been sitting here for more than 24 hours. Unbelievable! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey there @EncryptedexeTTV and @saman2200, sorry that someone is only seeing this now but I have the solution for you. For the google authentication you will receive an email, once you get the email click on the link and it will take you to the panel. Once the page opens refresh it. If this doesn’t work the first time keep trying with another email link. Once this verifies try to log into the server to see if it has worked. If this didn’t work follow the steps in the latest pinned message in the #i_have_a_question channel in the Eclipse Discord. 
On a side note please use the correct format in the future. 🙂 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...